mandag den 27. maj 2013

Jeg skal giftes!!!! // Bryllup

Ja du læste HELT RIGTIGT! Min alt for dejlige kæreste, nu forlovede, kommende mand, faldt på knæ på vores 10 års dag i fredags.
 
 
Han havde inviteret mig på dejlig middag på Restaurant Østergade 1 i Randers (virkelig et lækkert, lækkert sted!), og der mellem hovedretten og desserten faldt han på knæ og spurgte om jeg ville gifte mig med ham.
 
 
 
 
 
Det var så romantisk og det kom helt bag på mig. Nu er det jo ikke verdens største hemmelighed, at jeg ikke har valgt den største romantiker som kæreste, men i fredags overgik han virkelig sig selv!
 
Vi skulle egentlig have været i biografen efter middagen, men jeg kunne overhovedet ikke kapere tanken om at skulle sidde stille og koncentrere mig om en eller anden film - mine tanker var et helt andet sted!! Så vi tog ned i byen og fejrede det med en cocktail. Vi stødte glædeligvis ind et hold rigtig gode venner, og de fejrede os med masser af champagne!
 
 
Vi har allerede sat en dato for brylluppet. Næste år er vores årsdag nemlig på en lørdag, så det kunne ikke være mere perfekt!

Jeg svæver på en lille lyserød sky og glæder mig til at planlægge vores store, romantiske dag!
Det er helt uvirkeligt at JEG skal være "nogens" kone :-) 

fredag den 17. maj 2013

Brudepige for min barndomsveninde // Bryllup

Stort tillykke til min dejlige barndomsveninde med hendes bryllup.
Jeg er så beæret over at blive spurgt om jeg ville være hendes brudepige.
Sikke et vidunderligt, smukt, romantisk og helt perfekt bryllup!
 
Lige et par billeder fra den skønne dag!
 
 
 
 
 

onsdag den 8. maj 2013

10000 sidevisninger - Jubii!!


Juhuuu!! Så har min blog nået 10,000 sidevisninger - hvor er det bare vildt!

Det er bare dejligt at vide, at der er så mange, der hver dag kigger forbi bloggen - og specielt fordi jeg ikke blogger om mode, skønhed og, ja, alt det der - men i stedet om mit liv og min kreative side!

SÅ TAK TIL JER SKØNNE MENNESKER!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...