fredag den 8. marts 2013

Nu i de lokale medier // Lærerliv

I dag blev jeg, i et frikvarter, kaldt på skolens kontor, for at få den besked, at Randers Amtsavis gerne ville i kontakt med mig ang. de opslag jeg har lavet på facebook omkring de lock-out aktioner vi sat igang for den kommende mandag (se facebook indlægget i slutningen af dette opslag).

Det er der blevet en artikel ud af. Den vil blive bragt i morgendagens avis, men den ligger allerede på deres hjemmeside amtsavisen.dk tilgængelig hvis man har et login.
Senere på dagen tog vi desuden kontakt til TV 2 | ØSTJYLLAND. Det er der også kommet en artikel ud af.

To fine artikler, som begge er en stor hjælp til at kunne nå ud til de mange lærere, forældre og andre interesserede. Så stort tak til Randers Amtsavis og TV 2 | ØSTJYLLAND for at hjælpe med at gøre opmærksom på vores to aktioner på mandag d. 13.03.11!

SKULLE DU HAVE LYST TIL AT DELTAGE I AKTIONEN PÅ RÅDHUSTORVET SÅ LÆS MERE OG EVT MELD DIG TIL PÅ FACEBOOK BEGIVENHEDEN "LOCK-OUT AKTION: Randers`lærere protesterer for folkeskolen!"

Hvis du endnu ikke er stødt på opslaget på facebook, kan du her læse det:


Følgende opfordring gives til samtlige lærere i Randers Kommune:
Efter et fagligt klubmøde på Østervangsskolen i Randers var der bred enighed om, at vi lærere i Randers kommune er nødt til at stå sammen, hvis vi vil være synlige i vores holdninger til overenskomstforhandlingerne og den forestående lockout.

Derfor har vi besluttet, at vi i forbindelse med byrådsmødet på mandag d. 11.03.13, vil lave to af hinanden uafhængige aktioner.
...
Den ene om morgenen kl. 7.30 på jeres respektive skoler. Den anden om aftenen kl. 16.30 på Rådhustorvet i Randers, hvor der er byrådsmøde kl. 17.00.

Om morgenen opfordrer vi jer til at stå i samlet flok et synligt sted ved skolen, hvor ikke kun forældre til elever på skolen, men også forbipasserende på vej på arbejde vil kunne se jer. Budskabet er for det første at gøre forældre andre interesserede opmærksomme på aftenens aktion samt at sprede budskabet om, at det ikke er lærerne, der strejker, men KL der lockout’er os!
Aftenens aktion foregår på Rådhustorvet før og under byrådsmødet, da lockout’en er på dagsorden. Vi ser det som en god måde at synliggøre os, både overfor de kommunale politikere samt resten af offentligheden.

Vi håber, at der trods tidspresset kan produceres skilte og/eller bannere, der gør opmærksom på vores holdning til KL’s lockout af landets skolelærere.

Det er nu, vi skal stå sammen! Det er vores fælles fremtid, det handler om.

Vi glæder os til at se jer!
Lærerne på Østervangsskolen
AKTION

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...